• Renovatie en uitbreiding van vrijstaande woning

Project informatie

Voor aankoop van deze woning zijn wij met de klant in contact gekomen om te adviseren over aankoop en tevens een budget te maken voor renovatie en uitbreiding. Na aankoop van deze woning hebben wij samen met de opdrachtgever een definitief ontwerp gemaakt en de vergunningsprocedure begeleid. Na de verleende vergunningen hebben wij het asbest dakbeschot gesaneerd en vervolgens de woning uitgebreid en geheel voorzien van een nieuw geïsoleerd dak.

  • Bouwvorm: Renovatie en uitbreiding van bestaande vrijstaande woning.
  • Materialen: De nieuwe gevelsteen is bewust donkerder gekozen dan de bestaande woning. Rondom is het nieuwe gedeelte voorzien van hardhouten kozijnen, met uitzondering van het dakkapel. De gevels en de nieuwe dakkapel zijn voorzien van eiken delen. Op het dak is gekozen voor een keramische dakpan met zinken goten.

    In de woning zijn een aantal dragende muren verwijderd en vervangen door een stalen draagconstructie. Ter plekke van de doorbraak van het nieuwe naar het bestaande gedeelte is een fraaie kast gemaakt met daar in weggewerkte ensuite deuren.

Foto’s van dit project

“Voor complete ontzorging bent u bij Bouwbedrijf Hofman aan het juiste adres. Wij zijn van begin tot eind perfect door het bouwproces begeleid.”

Klant nieuwbouw vrijstaand landhuis