• Nieuwbouw vrijstaande dubbele woning

Project informatie

We zijn vanaf het voorlopig ontwerp direct betrokken geweest bij het bouwproject. We hebben onze mening en adviezen gegeven zodat er vooraf nog gestuurd kon worden naar het gewenste eindresultaat. Vervolgens is de klant door ons compleet ontzorgt, zo hebben wij de planning bijgehouden en de klant op tijd geïnformeerd wanneer de deadline voor de beslissing in materiaalkeuzes gemaakt moesten worden. Contact met leveranciers en onderaannemers is door ons gecoördineerd zodat de klant er geen omkijken naar heeft gehad.

  • Bouwvorm: Traditioneel gebouwd vrijstaand landhuis
  • Materialen: Het buitenblad staat op de karakteristieke Bentheimer zandsteen, daarop is een genuanceerde gevelsteen gemetseld in wildverband. De verdiepingsvloer bestaat uit een breedplaatvloer waarin alle leidingen t.b.v. de diverse installaties zijn weg gewerkt. Door de keramische dakpannen, onderhoudsvrije luiken, eiken topgevels en overkappingen word het een kwalitatief hoogstaande woning.

“Voor complete ontzorging bent u bij Bouwbedrijf Hofman aan het juiste adres. Wij zijn van begin tot eind perfect door het bouwproces begeleid.”

Klant nieuwbouw vrijstaand landhuis